Fenerbahce kaotas reede õhtul koduväljakul AS Monacole 62:65, millega lasi seeria viigistada 2:2 peale. Kogu mängu tekitasid Türgi klubi poolehoidjad Monaco mängijatele ebamugavusi, karjudes nende peale ja loopides ka asju väljakule. Kohtumise viimasel minutil takistasid platsi ääres seisnud fännid Monaco mehel Mike Jamesil küljeauti välja mängimast. Kohtunikud pidid neljandal veerandajal korraks ka mängu peatama.

Matši järel tormasid kümned pealtvaatajad väljakule ning nende ja Monaco mängijate vahel tekkis kähmlus, mis kõrvalise abiga siiski maha rahustati. „Tahan selle intsidendi pärast nii Monaco kui ka Euroliiga ees vabandada. See pole Fenerbahce, me pole sellised!“ lausus kohtumise järel Fenerbahce leedulasest peatreener Šarunas Jasikevicius.

Euroliiga teatas laupäeval, et on Fenerbahcele määranud 30 000 euro suuruse rahatrahvi, sest fänne ei suudetud kontrolli all hoida. Täpsemate põhjustena toodigi välja asjade platsile loopimine ning fännide väljakule tungimine.

Päris puhtaks ei jäänud ka Monaco leer. Nende pallur Jaron Blossongame sai Euroliigalt ametliku hoiatuse, sest ei käitunud avalikkuse suhtes lugupidavalt.

Tulise veerandfinaalseeria otsustav viies mäng peetakse 8. mail Monacos. Viiendat kohtumist läheb vaja ka teistes seeriates. Barcelona ja Piraeuse Olympiacos selgitavad poolfinalisti välja esimese kodusaalis 8. mail, päev varem saab Ateenas selgeks Panathinaikose ja Tel Avivi Maccabi vahelise vastasseisu võitja. Ainsana on koht Final Four’is tagatud Madridi Reali, kes lülitas mängudega 3:0 konkurentsist Baskonia.