„Nagu näha, siis sellest autost saab palju rohkem välja võtta. Hommikune ring oli veel enam-vähem, kuid pärastlõunal läksime homset vaadates katsetama. Proovisime erinevaid asju, aga midagi huvitavat või põnevat iseenesest ei avastanud. Ilmselt lähme suuresti tagasi sellele, mis eile pealelõunal oli ja katsume sellest viimast võtta,“ rääkis Tänak laupäevase rallipäeva järel.

Laupäevase ilmaprognoosi järgi oli oodata vihma, mida päeva lõppedes tuli minimaalselt. Mida Tänak asjast arvab? „On üks teine Eesti mees, kellelt sa pead seda küsima. Oleme terve päeva vihmarehve kaasas vedanud, aga vihma pole,“ jätkas Eesti rallimees.

Rääkides pühapäevast tunnistas Tänak, et kõik rehvivariandid on olemas, kuid konkreetseid eesmärke ta välja ei toonud. „Ilmselgelt on Neuville´il enesekindlus ja kiirus olemas. See ei tule ainult riski pealt. Rütm ja kiirus on kõigil kolmel sõitjal iseenesest kõrge ja eks näis kui lähedale neile saame. Neid on keeruline kõigutada, kuid anname endast parima,“ lisas Tänak.

Vaata lisaks videost, mida Tänak laupäevase rallipäeva järel rääkis!