Вместо того, чтобы побыть с семьей и друзьями, десять солдат были вынуждены провести свое время в военном городке Тапа, где для них было организовано как обучение, так и условия для занятий спортом.

Trenni tegemiseks kohandatud nurgas hoolitsetakse oma kehalise vormi eest. Korraga mahub trenni tegema kuni neli inimest.

Среди военнослужащих люди самых разных профессий: от специалистов по связи до медиков. Есть даже переводчик с французского.

Rahvusliku toetuselemendi ülem Rait ja kontingendi vanem Vjatšeslav kasutavad olemasolevaid ruume kontorina, jalaväelased treeningusaalina.

В свободное от учебной работы время мужчины смотрели фильмы, играли в настольные игры и занимались уборкой.
Jaoülem Ragnar ja tõlk Ekke kuulavad kontingendi vanema kaardiharjutuse käsku.

Общение с близкими происходило дистанционно.
Auastmest ja ametikohast olenemata panid kõik oma käed koristamisele külge.
Ülesanne on lahendatud ja rühmavanem Janek esitleb tulemust kontingendi vanemale. Vjatšeslav (vasakul) kuulab ja teeb märkmeid. Järgneb tema tagasiside.
Kui ülema käsk on käes, hakatakse ülesannet lahendama. Kõigepealt kannavad Hardi ja Ragnar kaardile info vastase tegevuse kohta.
Koputus uksele on märguanne, et saabus hommikusöök, mille tõid kohale Scoutspataljoni sõdurid.
Õhtusöök on kell 18. Isolatsioonis oleva eelgrupi majutuskoht on Tapa sõjaväelinnaku komplekteerimisalal asuv hall, mis on kohandatud kasarmuks. Halli saab kerge vaevaga muuta rasketehnika garaažiks, laoruumiks või õpperuumiks.

В Мали они пробудут до апреля 2021 года.

Relvur Kristjan räägib videokõne vahendusel tütre Liisiga.
Поделиться
Комментарии