Koduväljakul mänginud Knicks juhtis veel normaalaja lõpus kuue punktiga, kuid Maxey viskas viimase 25 sekundiga seitse punkti ja päästis meeskonna lisaajale. Esmalt tabas 23-aastane Maxey vaatamata veale kaugviske ning realiseeris ka vabaviske, vähendades vahe kahele silmale. Pärast Josh Harti vabaviset tõi tema keskvälja ringi lähistelt tabatud kolmene tabloole viigi 97:97. Mängu lõpuks kogunes Maxey arvele 46 punkti.

„Me pidime seda tegema. Meie hooaeg oli kaalul. Kui olime ka lõpus taga, ei andnud me alla ja kõik kutid võitlesid lõpuni,“ sõnas mängu kangelane kohtumise järel.

Joel Embiid panustas Sixersi võitu kolmikduubli, kogudes 19 punkti, 16 lauapalli ja 10 resultatiivset söötu. Knicksi parimana viskas Jalen Brunson 40 punkti.

Seeria kuues mäng on neljapäeval Philadelphias.

Eile olid võidukad ka Milwaukee Bucks ja Cleveland Cavaliers. Bucks alistas Indiana Pacersi 115:92 ja vähendas seeria kaotusseisu 2:3-le, Cavaliers mängis üle Orlando Magicu 104:103 ja juhib nüüd 3:2.

Ilma Giannis Antetokounmpo ja Damian Lillardita mänginud Bucksi parimad olid Bobby Portis ja Khris Middleton võrdselt 29 punktiga.