Levadial avanes 24. minutil suurepärane võimalus kohtumist juhtima asuda, kuid Ioan Yakovlev lõi penalti posti. Kolm minutit hiljem teeniti juba mängu teine penalti, mille Mihkel Ainsalu kindlalt realiseeris, viies Tallinna klubi poolajapausile 1:0 eduseisus.

Vaprus tuli riietusruumist välja isukalt ning 50. minutil saadi kätte ihaldatud viigivärav, kui nurgalöögijärgses olukorras suunas palli võrku Kevin Aloe. Levadia reageeris Pärnu viigiväravale mitme vahetusega, kuna 59. minutil sekkusid mängu nii Joao Pedro, Edgar Tur kui Richie Musaba. Paraku ei suudetud järgnenud pooltunnil pärnakate võrku lahti muukida ja kohtumine lõppes 1:1 viigiga.

Pärnu viigivärava autor Aloe tunnistas mängujärgses intervjuus Soccernetile, et tulemus pakub meeskonnale rahulolu, kuna hooaja algus on kulgenud seni konarlikult. „Saime lõpuks ka fännidele midagi pakkuda ja siit on nüüd hea edasi minna. Meil oli täna selg vastu seina, kuna soovisime tõestada, et suudame kaitses paremini toime tulla. Meil on sisu, panime täna kõik mängu. Kokkuvõttes tegime väga tugeva esituse kaitses.“

Levadia mängumees Rasmus Peetson tõdes, et täna ei suudetud mängule peale tulla sarnase energiaga, kui hooaja esimestes kohtumistes. „Kahjuks läks täna nii, aga Pärnu oli tubli ka. Nad tõestasid seda juba eelmisel hooajal meie vastu. Kahju muidugi, aga mis teha. Me ei leidnud õigeid käike ja rütm oli kehva, aga jalgpall on selline,“ tunnistas Peetson.

Seitsme võidu kõrvale hooaja esimese viigi teeninud Levadia jätkab 22 punktiga Premium liiga ainuliidrina. Pärnu Vaprus tõusis tõusis viigiga hoobilt kümnendalt kohalt kaheksandaks, olles seitsmest mängust teeninud neli silma.